Brak świateł z lewej strony :((((

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kolko
    Classic
    • 2009
    • 22

Brak świateł z lewej strony :((((

Zamieszczone przez dobrygrzeswawa
    Zamieszczone przez b707
    Na smar nie wolno:/ Chyba że silikonowy
    a np. na grafitowy można ??? bo nie sądzę aby wchodził w reakcję z manszetami, tak samo i biały
    Nie no wiadmo ze na taki tak... ale znam speców co na zywkły na bazie oleju chcieli by to zakładać :shock:
    Chociaz nikt nie pobije gości który wszystkie uszczelki w tłokach WD40 smarował by zapewnic :lol:

2pac standartowo jest chyba plastikowy... ja kupiłem tutaj właśnie:

ten jest VW Made in Germany :] ponoc sa lepsze od tych z czech..

60zł w ASO? No to juz troche lepiej... Jeszce rok temu chcieli 95zł/sztuke
    pzdr
  • dexter1501
    Classic
    • 2008
    • 3

Brak świateł z lewej strony (((

Witam mam problem... jakiś czas temu zaczęły sie dziać dziwne historie z elektryką. Najpierw centralny zamek ( nie reagował bagażnik i prawe drzwi) , potem oświetlenie tablicy... Auto oddane do elektryka wróciło jak nowe - działeło wszystko... Ostatnio siadła lewa strona pozycyjnych (potem na chwile sie załączyły i znów padły) - sprawdzałem bezpieczniki, ewentualne otarcia kabli (nic nie było) i styki akumulatora...
    RATUJCIE!!!! :roll:

Ps: czy to może być spowodowane złym podłączeniem radia? słyszałem ostatnio taką opinie, ze jeśli radio gra przy wyłączonym silniku to nawet po wyłączeniu (wyciagnieciu klapki) nadal pobiera prad??? akumulator jest na gwarancji a jak auto chwile postoi na zimnym to "cięzko" kręci...

Pozdrawiam i z góry wielkie dzieki za pomoc.
    Dexter1501

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

Pomierz prąd jaki jest pobierany po wyciszeniu canów czyli około 20 min nie otwieraj nie zamykaj i nic nie kombinuj z autem odepnij klemę minusową podepnij szeregowo amperomierz i sprawdź co się dzieje po tym czasie . słabe kręcenie może wskazywać na niedoładowywanie akumulatora lub kiepski rozrusznik
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• LuKaS łomża
        Ambiente
        • 2006
        • 117

słuchaj ja jak miałem problemy ze światłami to było tak ze przełączając na długie gasły mi wogole światła zmieniłem aku i jest oki. A co do centralnego mialem podobnie wszystko to spowodowane było nie łącząca krańcówką pod maska prze co sygnalizowało mi że mam coś nie zamknięte dokładnie nie zamykało mi bagażnika i przednich prawych drzwi. Jak mówił przedmówca sprawdź akumulator
        AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA

Komentarz

• dexter1501
          Classic
          • 2008
          • 3

Wielkie dzieki. pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...